Menu
Tytuł:Wpływ dodatku drożdży piwnych do pasz dla koni na ogólny stan zdrowia tych zwierząt oraz uzyskiwanie korzystniejszych parametrów hematologicznych i biochemicznych krwi na przykładzie badań kuców felińskich.
Autorzy:[AUT.] Michał Pluta, Jan Marczuk, Krzysztof Lutnicki, Ryszard Kolstrung, Zbigniew Osiński.
Źródło:Pasze Przemysłowe 2016 R. 25 Nr 1, 19-24
Strona WWW:Brak danych
ID:38577
PBN ID:38577
Rok:2016
Charakter formalny:Artykuł w czasopismie
Język:Polski
Typ KBN:praca przeglądowa
Punkty KBN/MNiSW:3,00
Impact factor:0,000
Rekord utworzony:30 sierpnia 2016 14:37
Rekord zaktualizowany:12 września 2017 05:24

Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2019 IPLweb; wersja 201910.8a0
Informacja o cookies: Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu. Zgadzam się