Menu
Naciśnij / aby szukać

The effect of raw and extruded linseed on the chemical composition, lipid profile and redox status of meat of turkey hens.

Opis bibliograficzny

The effect of raw and extruded linseed on the chemical composition, lipid profile and redox status of meat of turkey hens. [AUT. KORESP.] ANNA CZECH, [AUT.] KATARZYNA OGNIK, MONIKA LASZEWSKA, IWONA SEMBRATOWICZ. Anim. Sci. Pap. Rep. 2017 Vol. 35 Issue 1 57-69, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
ANIMAL SCIENCE PAPERS AND REPORTS 2017 Vol. 35 Issue 1, 57-69
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Identyfikatory

BPP ID: (46, 41099) wydawnictwo ciągłe #41099
PBN ID (hist.): 41099

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,710
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:7 marca 2017 12:00
Ostatnia aktualizacja:24 listopada 2021 08:45

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się