The effect of raw and extruded linseed on the chemical composition, lipid profile and redox status of meat of turkey hens.
Opis bibliograficzny
The effect of raw and extruded linseed on the chemical composition, lipid profile and redox status of meat of turkey hens. [AUT. KORESP.] ANNA CZECH, [AUT.] KATARZYNA OGNIK, MONIKA LASZEWSKA, IWONA SEMBRATOWICZ. Anim. Sci. Pap. Rep. 2017 Vol. 35 Issue 1 57-69, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ANIMAL SCIENCE PAPERS AND REPORTS 2017 Vol. 35 Issue 1, 57-69
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00673ad49b31cced997a1
Strona WWW
http://archiwum.ighz.edu.pl/files/objec…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 41099) wydawnictwo ciągłe #41099
PBN ID (hist.): 41099
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,710
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 7 marca 2017 12:00 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 24 listopada 2021 08:45 |