Menu
Tytuł:The effect of raw and extruded linseed on the chemical composition, lipid profile and redox status of meat of turkey hens.
Autorzy:[AUT. KORESP.] Anna Czech, [AUT.] Katarzyna Ognik, Monika Laszewska, Iwona Sembratowicz.
Źródło:ANIMAL SCIENCE PAPERS AND REPORTS 2017 Vol. 35 Issue 1, 57-69
Strona WWW:http://archiwum.ighz.edu.pl/files/objects/7619/66/str_57-70.pdf
ID:41099
PBN ID:41099
Rok:2017
Charakter formalny:Artykuł w czasopismie
Język:Angielski
Typ KBN:praca oryginalna
OpenAccess:- tryb dostępu: otwarte czasopismo
- wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana
- licencja: inna otwarta licencja
- czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Punkty KBN/MNiSW:25,00
Impact factor:0,710
Rekord utworzony:7 marca 2017 12:00
Rekord zaktualizowany:17 lipca 2019 12:04

Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2019 IPLweb; wersja 201910.8a0
Informacja o cookies: Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu. Zgadzam się