Tytuł: | The effect of raw and extruded linseed on the chemical composition, lipid profile and redox status of meat of turkey hens. |
---|---|
Autorzy: | [AUT. KORESP.] Anna Czech, [AUT.] Katarzyna Ognik, Monika Laszewska, Iwona Sembratowicz. |
Szczegóły: | ANIMAL SCIENCE PAPERS AND REPORTS 2017 Vol. 35 Issue 1, 57-69 |
Strona WWW: | http://archiwum.ighz.edu.pl/files/objects/7619/66/str_57-70.pdf |
BPP ID: | (46, 41099) czyli wydawnictwo ciągłe o ID = 41099 |
PBN ID: | 41099 |
Rok: | 2017 |
Charakter formalny: | Artykuł w czasopismie |
Język: | Angielski |
Typ KBN: | praca oryginalna |
OpenAccess: | - tryb dostępu: otwarte czasopismo - wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana - licencja: inna otwarta licencja - czas udostępnienia: w momencie opublikowania |
Punkty KBN/MNiSW: | 25,00 |
Impact factor: | 0,710 |
Rekord utworzony: | 7 marca 2017 12:00 |
Rekord zaktualizowany: | 17 lipca 2019 12:04 |