Menu
Tytuł:Naturalne produkty pszczele i miód sztuczny w diecie młodzieży.
Autorzy:[AUT.] Bożena Kiczorowska, Wioletta Samolińska, Agnieszka Marzec, Anna Winiarska-Mieczan, Renata Klebaniuk, Edyta Kowalczuk-Vasilev, Małgorzata Kwiecień, Elżbieta Rusinek-Prystupa.
Źródło:Problemy Higieny i Epidemiologii 2017, 98 (3), s. 254-259
Strona WWW:http://www.phie.pl/pdf/phe-2017/phe-2017-3-254.pdf
ID:42506
Rok:2017
Charakter formalny:Artykuł w czasopismie
Język:Polski
Typ KBN:praca oryginalna
OpenAccess:- tryb dostępu: otwarte czasopismo
- wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana
- licencja: inna otwarta licencja
- czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Punkty KBN/MNiSW:9,00
Impact factor:0,000
Rekord utworzony:2 października 2017 09:08
Rekord zaktualizowany:21 sierpnia 2019 11:06

Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2019 IPLweb; wersja 201910.6a0
Informacja o cookies: Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu. Zgadzam się