Modification of the lipid profile and antioxidant status of the blood plasma of turkey hens fed mixtures with raw or extruded linseed.
Opis bibliograficzny
Modification of the lipid profile and antioxidant status of the blood plasma of turkey hens fed mixtures with raw or extruded linseed. [AUT. KORESP.] A. CZECH, [AUT.] K. OGNIK, M. LASZEWSKA, E. CHOLEWIŃSKA, A. STĘPNIOWSKA. J. Anim. Physiol. Anim. Nutr. (1986) 2018 Vol. 102 Iss. 1 s. e270-e278, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/jpn.12738
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition 2018 Vol. 102 Iss. 1, s. e270-e278
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00669ad49b31cced9905a
DOI
10.1111/jpn.12738
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43159) wydawnictwo ciągłe #43159
Metryki
30,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,703
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 stycznia 2018 11:57 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:24 |