Menu
Naciśnij / aby szukać

Modification of the lipid profile and antioxidant status of the blood plasma of turkey hens fed mixtures with raw or extruded linseed.

Opis bibliograficzny

Modification of the lipid profile and antioxidant status of the blood plasma of turkey hens fed mixtures with raw or extruded linseed. [AUT. KORESP.] A. CZECH, [AUT.] K. OGNIK, M. LASZEWSKA, E. CHOLEWIŃSKA, A. STĘPNIOWSKA. J. Anim. Physiol. Anim. Nutr. (1986) 2018 Vol. 102 Iss. 1 s. e270-e278, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/jpn.12738
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition 2018 Vol. 102 Iss. 1, s. e270-e278
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Identyfikatory

BPP ID: (46, 43159) wydawnictwo ciągłe #43159

Metryki

30,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,703
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:12 stycznia 2018 11:57
Ostatnia aktualizacja:28 kwietnia 2021 08:24

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się