Menu
Tytuł:Modification of the lipid profile and antioxidant status of the blood plasma of turkey hens fed mixtures with raw or extruded linseed.
Autorzy:[AUT. KORESP.] A. Czech , [AUT.] K. Ognik , M. Laszewska , E. Cholewińska , A. Stępniowska .
Szczegóły:Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition 2018 Vol. 102 Iss. 1, s. e270-e278
Strona WWW:http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/jpn.12738/full
DOI10.1111/jpn.12738
BPP ID:(46, 43159) czyli wydawnictwo ciągłe o ID = 43159
PBN UID:5ec00669ad49b31cced9905a
Rok:2018
Charakter formalny:Artykuł w czasopismie
Język:Angielski
Typ MNiSW/MEiN:praca oryginalna
Punkty MNiSW/MEiN:30,00
Impact factor:1,703
Rekord utworzony:12 stycznia 2018 11:57
Rekord zaktualizowany:28 kwietnia 2021 08:24

Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2025 IPLweb; wersja 202507.1183
Dokument wygenerowano przy pomocy systemu Bibliografia Publikacji Pracowników w wersji 202507.1183 dnia 07-07-2025 o godzinie 01:05
Baza danych © 2025 Biblioteka Główna Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie. Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2025 IPLweb, https://bpp.iplweb.pl/

Informacja o cookies

Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu.

Zgadzam się

Nie zgadzam się