Tytuł: | Modification of the lipid profile and antioxidant status of the blood plasma of turkey hens fed mixtures with raw or extruded linseed. |
---|---|
Autorzy: | [AUT. KORESP.] A. Czech , [AUT.] K. Ognik , M. Laszewska , E. Cholewińska , A. Stępniowska . |
Szczegóły: | Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition 2018 Vol. 102 Iss. 1, s. e270-e278 |
Strona WWW: | http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/jpn.12738/full |
DOI | 10.1111/jpn.12738 |
BPP ID: | (46, 43159) czyli wydawnictwo ciągłe o ID = 43159 |
PBN UID: | 5ec00669ad49b31cced9905a |
Rok: | 2018 |
Charakter formalny: | Artykuł w czasopismie |
Język: | Angielski |
Typ MNiSW/MEiN: | praca oryginalna |
Punkty MNiSW/MEiN: | 30,00 |
Impact factor: | 1,703 |
Rekord utworzony: | 12 stycznia 2018 11:57 |
Rekord zaktualizowany: | 28 kwietnia 2021 08:24 |