Menu
Tytuł:Modification of the lipid profile and antioxidant status of the blood plasma of turkey hens fed mixtures with raw or extruded linseed.
Autorzy:[AUT. KORESP.] A. Czech, [AUT.] K. Ognik, M. Laszewska, E. Cholewińska, A. Stępniowska.
Źródło:Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition 2018 Vol. 102 Iss. 1, s. e270-e278
Strona WWW:http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/jpn.12738/full
DOI10.1111/jpn.12738
ID:43159
Rok:2018
Charakter formalny:Artykuł w czasopismie
Język:Angielski
Typ KBN:praca oryginalna
Punkty KBN/MNiSW:30,00
Impact factor:1,703
Rekord utworzony:12 stycznia 2018 11:57
Rekord zaktualizowany:9 sierpnia 2019 09:38

Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2019 IPLweb; wersja 201910.6a0
Informacja o cookies: Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu. Zgadzam się