Menu
Naciśnij / aby szukać

Ocena sposobu odżywiania uczniów lubelskich szkół średnich związana ze spożyciem ryb słodkowodnych i przetworów rybnych.

Opis bibliograficzny

Ocena sposobu odżywiania uczniów lubelskich szkół średnich związana ze spożyciem ryb słodkowodnych i przetworów rybnych. [AUT. KORESP.] ELŻBIETA RUSINEK-PRYSTUPA, [AUT.] ANNA WINIARSKA-MIECZAN, MAŁGORZATA KWIECIEŃ, KATARZYNA KWIATKOWSKA, BOŻENA KICZOROWSKA, RENATA KLEBANIUK. Probl. Higieny Epidemiol. 2018, 99 (1) s. 21-26, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Problemy Higieny i Epidemiologii 2018, 99 (1), s. 21-26
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:7 marca 2018 12:47
Ostatnia aktualizacja:12 grudnia 2019 15:51

Identyfikatory

BPP ID: (46, 43521) wydawnictwo ciągłe #43521

Metryki

9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się