Menu
Tytuł:The effect of a probiotic preparation containing Enterococcus faecium DSM 7134 for chickens on growth performance, immune status, and the histology and microbiological profile of the jejunum.
Autorzy:[AUT. KORESP.] Katarzyna Ognik , [AUT.] Ewelina Cholewińska , Magdalena Krauze , Katarzyna Abramowicz , Paulius Matusevicius .
Szczegóły:Animal Production Science 2019 Vol. 59 No 1, s. 101-108
Strona WWW:http://www.publish.csiro.au/AN/AN17173
DOI10.1071/AN17173
BPP ID:(46, 43631) czyli wydawnictwo ciągłe o ID = 43631
PBN UID:5ec00669ad49b31cced98fd8
Rok:2019
Charakter formalny:Artykuł w czasopismie
Język:Angielski
Typ MNiSW/MEiN:praca oryginalna
Punkty MNiSW/MEiN:70,00
Impact factor:1,215
Rekord utworzony:4 kwietnia 2018 13:14
Rekord zaktualizowany:20 czerwca 2022 10:44

Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2025 IPLweb; wersja 202507.1183
Dokument wygenerowano przy pomocy systemu Bibliografia Publikacji Pracowników w wersji 202507.1183 dnia 15-07-2025 o godzinie 22:55
Baza danych © 2025 Biblioteka Główna Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie. Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2025 IPLweb, https://bpp.iplweb.pl/

Informacja o cookies

Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu.

Zgadzam się

Nie zgadzam się