Menu
Tytuł:Effect of nanoparticles of silver on redox status and the accumulation of Ag in chicken tissues.
Autorzy:[AUT.] Ewelina Kulak, [AUT. KORESP.] Katarzyna Ognik, [AUT.] Anna Stępniowska, Aleksandra Drażbo.
Źródło:JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 2018 Vol. 98 Iss. 11, s. 4085-4096
Strona WWW:https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/jsfa.8925
DOI10.1002/jsfa.8925
ID:43634
Rok:2018
Charakter formalny:Artykuł w czasopismie
Język:Angielski
Typ KBN:praca oryginalna
Punkty KBN/MNiSW:35,00
Impact factor:2,422
Rekord utworzony:5 kwietnia 2018 09:53
Rekord zaktualizowany:6 sierpnia 2019 13:38

Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2019 IPLweb; wersja 201910.6a0
Informacja o cookies: Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu. Zgadzam się