Tytuł: | Effect of nanoparticles of silver on redox status and the accumulation of Ag in chicken tissues. |
---|---|
Autorzy: | [AUT.] Ewelina Kulak, [AUT. KORESP.] Katarzyna Ognik, [AUT.] Anna Stępniowska, Aleksandra Drażbo. |
Szczegóły: | JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 2018 Vol. 98 Iss. 11, s. 4085-4096 |
Strona WWW: | https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/jsfa.8925 |
DOI | 10.1002/jsfa.8925 |
BPP ID: | (46, 43634) czyli wydawnictwo ciągłe o ID = 43634 |
Rok: | 2018 |
Charakter formalny: | Artykuł w czasopismie |
Język: | Angielski |
Typ KBN: | praca oryginalna |
Punkty KBN/MNiSW: | 35,00 |
Impact factor: | 2,422 |
Rekord utworzony: | 5 kwietnia 2018 09:53 |
Rekord zaktualizowany: | 6 sierpnia 2019 13:38 |