Wpływ betainy i choliny na wybrane wskaźniki biochemiczne krwi indyczek rzeźnych.
Opis bibliograficzny
Wpływ betainy i choliny na wybrane wskaźniki biochemiczne krwi indyczek rzeźnych. [AUT.] KATARZYNA ABRAMOWICZ, ADRIANNA RAFALSKA, MAGDALENA KRAUZE. W: Jakość surowców pochodzenia zwierzęcego / Redakcja naukowa Witold Chabuz, Bożena Nowakowicz-Dębek Lublin 2017, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 18-24, il., bibliogr. sum, 978-83-7259-263-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.57 |
---|---|
Rekord utworzony: | 13 października 2017 13:28 |
Ostatnia aktualizacja: | 26 listopada 2021 11:00 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00675ad49b31cced998d5
Strona WWW
https://up.lublin.pl/nauka/wydawnictwo/…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-263-7
BPP ID: (59, 42641) wydawnictwo zwarte #42641
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.