Menu
Tytuł:Możliwość wykorzystania analizy zawartości glutationu w diagnostyce zdrowia drobiu.
Autorzy:[AUT.] Daniel Stępniowski, Katarzyna Ognik, Ewelina Cholewińska, Aleksandra Wojewoda, Patrycja Choma.
Źródło:Jakość surowców pochodzenia zwierzęcego / Redakcja naukowa Witold Chabuz, Bożena Nowakowicz-Dębek, s. 62-68
Strona WWW:Brak danych
ID:42694
Rok:2017
Charakter formalny:Rozdział książki
Język:Polski
Typ KBN:praca monograficzna
OpenAccess:- tryb dostępu: inne
- wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana
- licencja: inna otwarta licencja
- czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Punkty KBN/MNiSW:20,00
Impact factor:0,000
Liczba arkuszy wydawniczych:0.57
Rekord utworzony:19 października 2017 13:15
Rekord zaktualizowany:27 września 2019 08:41

Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2019 IPLweb; wersja 201910.6a0
Informacja o cookies: Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu. Zgadzam się