Tytuł: | Możliwość wykorzystania analizy zawartości glutationu w diagnostyce zdrowia drobiu. |
---|---|
Autorzy: | [AUT.] Daniel Stępniowski, Katarzyna Ognik, Ewelina Cholewińska, Aleksandra Wojewoda, Patrycja Choma. |
Szczegóły: | Jakość surowców pochodzenia zwierzęcego / Redakcja naukowa Witold Chabuz, Bożena Nowakowicz-Dębek, s. 62-68 |
Wydawca: | Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie |
ISBN: | 978-83-7259-263-7 |
Strona WWW: | Brak danych |
BPP ID: | (59, 42694) czyli wydawnictwo zwarte o ID = 42694 |
Rok: | 2017 |
Charakter formalny: | Rozdział książki |
Język: | Polski |
Typ KBN: | praca monograficzna |
OpenAccess: | - tryb dostępu: inne - wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana - licencja: inna otwarta licencja - czas udostępnienia: w momencie opublikowania |
Punkty KBN/MNiSW: | 20,00 |
Impact factor: | 0,000 |
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.57 |
Rekord utworzony: | 19 października 2017 13:15 |
Rekord zaktualizowany: | 27 września 2019 08:41 |