Wpływ żywienia zwierząt na kształtowanie się statusu antyoksydacyjnego krwi i tkanek.
Opis bibliograficzny
Wpływ żywienia zwierząt na kształtowanie się statusu antyoksydacyjnego krwi i tkanek. [AUT.] ALEKSANDRA WOJEWODA, EWELINA CHOLEWIŃSKA, ADRIANNA RAFALSKA, KINGA PATAJ, TOMASZ WODYK, KATARZYNA OGNIK. W: Jakość surowców pochodzenia zwierzęcego / Redakcja naukowa Witold Chabuz, Bożena Nowakowicz-Dębek Lublin 2017, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 123-129, il., bibliogr., sum, 978-83-7259-263-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Jakość surowców pochodzenia zwierzęcego / Redakcja naukowa Witold Chabuz, Bożena Nowakowicz-Dębek, s. 123-129
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00675ad49b31cced99894
Strona WWW
https://up.lublin.pl/nauka/wydawnictwo/…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-263-7
BPP ID: (59, 42702) wydawnictwo zwarte #42702
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.57 |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 20 października 2017 10:33 |
| Ostatnia aktualizacja: | 26 listopada 2021 11:08 |