Menu
Naciśnij / aby szukać

Wpływ żywienia zwierząt na kształtowanie się statusu antyoksydacyjnego krwi i tkanek.

Opis bibliograficzny

Wpływ żywienia zwierząt na kształtowanie się statusu antyoksydacyjnego krwi i tkanek. [AUT.] ALEKSANDRA WOJEWODA, EWELINA CHOLEWIŃSKA, ADRIANNA RAFALSKA, KINGA PATAJ, TOMASZ WODYK, KATARZYNA OGNIK. W: Jakość surowców pochodzenia zwierzęcego / Redakcja naukowa Witold Chabuz, Bożena Nowakowicz-Dębek Lublin 2017, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 123-129, il., bibliogr., sum, 978-83-7259-263-7.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Jakość surowców pochodzenia zwierzęcego / Redakcja naukowa Witold Chabuz, Bożena Nowakowicz-Dębek, s. 123-129
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7259-263-7
BPP ID: (59, 42702) wydawnictwo zwarte #42702

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.57
Rekord utworzony:20 października 2017 10:33
Ostatnia aktualizacja:26 listopada 2021 11:08

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się