Menu
Tytuł:Wpływ żywienia zwierząt na kształtowanie się statusu antyoksydacyjnego krwi i tkanek.
Autorzy:[AUT.] Aleksandra Wojewoda, Ewelina Cholewińska, Adrianna Rafalska, Kinga Pataj, Tomasz Wodyk, Katarzyna Ognik.
Źródło:Jakość surowców pochodzenia zwierzęcego / Redakcja naukowa Witold Chabuz, Bożena Nowakowicz-Dębek, s. 123-129
Strona WWW:Brak danych
ID:42702
Rok:2017
Charakter formalny:Rozdział książki
Język:Polski
Typ KBN:praca monograficzna
Punkty KBN/MNiSW:20,00
Impact factor:0,000
Liczba arkuszy wydawniczych:0.57
Rekord utworzony:20 października 2017 10:33
Rekord zaktualizowany:18 września 2019 09:46

Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2019 IPLweb; wersja 201910.8a0
Informacja o cookies: Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu. Zgadzam się