Tytuł: | Wpływ żywienia zwierząt na kształtowanie się statusu antyoksydacyjnego krwi i tkanek. |
---|---|
Autorzy: | [AUT.] Aleksandra Wojewoda, Ewelina Cholewińska, Adrianna Rafalska, Kinga Pataj, Tomasz Wodyk, Katarzyna Ognik. |
Szczegóły: | Jakość surowców pochodzenia zwierzęcego / Redakcja naukowa Witold Chabuz, Bożena Nowakowicz-Dębek, s. 123-129 |
Wydawca: | Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie |
ISBN: | 978-83-7259-263-7 |
Strona WWW: | Brak danych |
BPP ID: | (59, 42702) czyli wydawnictwo zwarte o ID = 42702 |
Rok: | 2017 |
Charakter formalny: | Rozdział książki |
Język: | Polski |
Typ KBN: | praca monograficzna |
Punkty KBN/MNiSW: | 20,00 |
Impact factor: | 0,000 |
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.57 |
Rekord utworzony: | 20 października 2017 10:33 |
Rekord zaktualizowany: | 18 września 2019 09:46 |