Culinary richness of theSubcarpathianregion.
Opis bibliograficzny
Culinary richness of theSubcarpathianregion. [AUT.] B. BIENIA, B. KROCHMAL-MARCZAK, M. GÓRKA, M. DYKIEL, B. SAWICKA. Akademìčnij oglâd 2019 Vol. 50, issue 1 s. 101-108, il., bibliogr., sum. DOI: 10.32342/2074-5354-2019-1-50-10
Szczegóły publikacji
Źródło:
Akademìčnij oglâd 2019 Vol. 50, issue 1, s. 101-108
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00621ad49b31cced96048
DOI
10.32342/2074-5354-2019-1-50-10
Strona WWW
http://acadrev.duan.edu.ua/images/PDF/F…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46063) wydawnictwo ciągłe #46063
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 8 listopada 2019 13:30 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:24 |