Menu
Tytuł:Influence of cultivation technology on the color of raw potato tubers (Wpływ technologii uprawy na barwę miąższu surowych bulw ziemniaka).
Autorzy:[AUT.] Piotr Pszczółkowski, Barbara Sawicka, Barbara Krochmal-Marczak.
Szczegóły:Agronomy Science (d. Annales UMCS sec. E, Agricultura) 2019 Vol. 74 Nr 3, s. 95-114
Strona WWW:https://czasopisma.up.lublin.pl/index.php/as/article/view/1144
DOI10.24326/as.2019.4.7
BPP ID:(46, 46438) czyli wydawnictwo ciągłe o ID = 46438
PBN UID:5ec00621ad49b31cced95f86
Rok:2019
Charakter formalny:Artykuł w czasopismie
Język:Angielski
Typ KBN:praca oryginalna
OpenAccess:- tryb dostępu: otwarte czasopismo
- wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana
- licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND)
- czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Punkty KBN/MNiSW:70,00
Impact factor:0,000
Rekord utworzony:3 lutego 2020 15:08
Rekord zaktualizowany:6 grudnia 2021 15:43

Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2022 IPLweb; wersja 202407.1135
Dokument wygenerowano przy pomocy systemu Bibliografia Publikacji Pracowników w wersji 202407.1135 dnia 08-09-2024 o godzinie 08:45
Baza danych © 2024 Biblioteka Główna Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie. Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2022 IPLweb, https://bpp.iplweb.pl/

Informacja o cookies

Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu.

Zgadzam się

Nie zgadzam się