Tytuł: | Influence of cultivation technology on the color of raw potato tubers (Wpływ technologii uprawy na barwę miąższu surowych bulw ziemniaka). |
---|---|
Autorzy: | [AUT.] Piotr Pszczółkowski, Barbara Sawicka, Barbara Krochmal-Marczak. |
Szczegóły: | Agronomy Science (d. Annales UMCS sec. E, Agricultura) 2019 Vol. 74 Nr 3, s. 95-114 |
Strona WWW: | https://czasopisma.up.lublin.pl/index.php/as/article/view/1144 |
DOI | 10.24326/as.2019.4.7 |
BPP ID: | (46, 46438) czyli wydawnictwo ciągłe o ID = 46438 |
PBN UID: | 5ec00621ad49b31cced95f86 |
Rok: | 2019 |
Charakter formalny: | Artykuł w czasopismie |
Język: | Angielski |
Typ KBN: | praca oryginalna |
OpenAccess: | - tryb dostępu: otwarte czasopismo - wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana - licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) - czas udostępnienia: w momencie opublikowania |
Punkty KBN/MNiSW: | 70,00 |
Impact factor: | 0,000 |
Rekord utworzony: | 3 lutego 2020 15:08 |
Rekord zaktualizowany: | 6 grudnia 2021 15:43 |