Tytuł: | Możliwość wykorzystania naturalnych antyoksydantów w żywieniu drobiu rzeźnego jako inhibitorów lipoperoksydacji. |
---|---|
Autorzy: | [AUT.] Ognik Katarzyna . |
Szczegóły: | il., bibliogr. sum, 147 s. |
Wydawca: | Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie |
Strona WWW: | http://wydawnictwo.up.lublin.pl/rozprawy/streszczenia/370.html |
BPP ID: | (53, 64) czyli praca habilitacyjna o ID = 64 |
Rok: | 2013 |
Charakter formalny: | Praca habilitacyjna |
Język: | Polski |
Typ MNiSW/MEiN: | praca monograficzna |
Punkty MNiSW/MEiN: | 25,00 |
Impact factor: | 0,000 |
Rekord utworzony: | 24 stycznia 2019 10:04 |
Rekord zaktualizowany: | 24 stycznia 2019 10:06 |