The release of ferulic acid and feruloylated oligosaccharides during wort and beer production.
Opis bibliograficzny
The release of ferulic acid and feruloylated oligosaccharides during wort and beer production. [AUT.] DOMINIK SZWAJGIER, JACEK PIELECKI, ZDZISŁAW TARGOŃSKI. J. Inst. Brew. 2005 Vol. 111 nr 4 s. 372-379, il., bibliogr., sum.DOI: 10.1002/j.2050-0416.2005.tb00222.x.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of the Institute of Brewing 2005 Vol. 111 nr 4, s. 372-379
Rok: 2005
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/journal/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 15775) wydawnictwo ciągłe #15775
PBN ID (hist.): 15775
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,902
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.