Menu
Tytuł:The release of ferulic acid and feruloylated oligosaccharides during wort and beer production.
Autorzy:[AUT.] Dominik Szwajgier, Jacek Pielecki, Zdzisław Targoński.
Szczegóły:Journal of the Institute of Brewing 2005 Vol. 111 nr 4, s. 372-379
Strona WWW:http://onlinelibrary.wiley.com/journal/10.1002/(ISSN)2050-0416/
BPP ID:(46, 15775) czyli wydawnictwo ciągłe o ID = 15775
PBN ID (historyczne):15775
Rok:2005
Charakter formalny:Artykuł w czasopismie
Język:Angielski
Typ KBN:praca oryginalna
Punkty KBN/MNiSW:15,00
Impact factor:0,902
Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Rekord zaktualizowany:12 września 2017 05:32

Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2022 IPLweb; wersja 202407.1135
Dokument wygenerowano przy pomocy systemu Bibliografia Publikacji Pracowników w wersji 202407.1135 dnia 08-09-2024 o godzinie 08:06
Baza danych © 2024 Biblioteka Główna Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie. Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2022 IPLweb, https://bpp.iplweb.pl/

Informacja o cookies

Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu.

Zgadzam się

Nie zgadzam się