Tytuł: | The release of ferulic acid and feruloylated oligosaccharides during wort and beer production. |
---|---|
Autorzy: | [AUT.] Dominik Szwajgier, Jacek Pielecki, Zdzisław Targoński. |
Szczegóły: | Journal of the Institute of Brewing 2005 Vol. 111 nr 4, s. 372-379 |
Strona WWW: | http://onlinelibrary.wiley.com/journal/10.1002/(ISSN)2050-0416/ |
BPP ID: | (46, 15775) czyli wydawnictwo ciągłe o ID = 15775 |
PBN ID (historyczne): | 15775 |
Rok: | 2005 |
Charakter formalny: | Artykuł w czasopismie |
Język: | Angielski |
Typ KBN: | praca oryginalna |
Punkty KBN/MNiSW: | 15,00 |
Impact factor: | 0,902 |
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
Rekord zaktualizowany: | 12 września 2017 05:32 |