FOOD CHEMISTRY
Wyszukaj w źródle
Znajdź publikacje w źródle "FOOD CHEMISTRY"
Identyfikatory zewnętrzne
Dyscypliny naukowe w ewaluacji
- Rok 2025 10nauki farmaceutyczne (3.1)nauki o zdrowiu (3.4)biologia medyczna (3.5)nauki o rodzinie (4.0)rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)technologia żywności i żywienia (4.3)weterynaria (4.4)zootechnika i rybactwo (4.5)nauki chemiczne (6.5)biotechnologia (6.8)
- Rok 2024 7nauki farmaceutyczne (3.1)nauki o zdrowiu (3.4)rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)technologia żywności i żywienia (4.3)weterynaria (4.4)zootechnika i rybactwo (4.5)nauki chemiczne (6.5)
- Rok 2023 7nauki farmaceutyczne (3.1)nauki o zdrowiu (3.4)rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)technologia żywności i żywienia (4.3)weterynaria (4.4)zootechnika i rybactwo (4.5)nauki chemiczne (6.5)
- Rok 2022 7nauki farmaceutyczne (3.1)nauki o zdrowiu (3.4)rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)technologia żywności i żywienia (4.3)weterynaria (4.4)zootechnika i rybactwo (4.5)nauki chemiczne (6.5)