FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH
Wyszukaj w źródle
Znajdź publikacje w źródle "FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH"
Identyfikatory zewnętrzne
Dyscypliny naukowe w ewaluacji
- Rok 2025 11inżynieria chemiczna (2.5)inżynieria materiałowa (2.7)nauki farmaceutyczne (3.1)nauki o zdrowiu (3.4)biologia medyczna (3.5)rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)technologia żywności i żywienia (4.3)weterynaria (4.4)nauki biologiczne (6.4)nauki chemiczne (6.5)biotechnologia (6.8)
- Rok 2024 9inżynieria chemiczna (2.5)inżynieria materiałowa (2.7)nauki farmaceutyczne (3.1)nauki o zdrowiu (3.4)rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)technologia żywności i żywienia (4.3)weterynaria (4.4)nauki biologiczne (6.4)nauki chemiczne (6.5)
- Rok 2023 9inżynieria chemiczna (2.5)inżynieria materiałowa (2.7)nauki farmaceutyczne (3.1)nauki o zdrowiu (3.4)rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)technologia żywności i żywienia (4.3)weterynaria (4.4)nauki biologiczne (6.4)nauki chemiczne (6.5)
- Rok 2022 9inżynieria chemiczna (2.5)inżynieria materiałowa (2.7)nauki farmaceutyczne (3.1)nauki o zdrowiu (3.4)rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)technologia żywności i żywienia (4.3)weterynaria (4.4)nauki biologiczne (6.4)nauki chemiczne (6.5)