Food Additives and Contaminants. Part A. Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment
Dyscypliny przypisane do źródła:
- inżynieria biomedyczna (2.4)
- nauki chemiczne (6.5)
- nauki farmaceutyczne (3.1)
- nauki medyczne (3.2)
- nauki o zdrowiu (3.4)
- rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)
- technologia żywności i żywienia (4.3)
- weterynaria (4.4)
- inżynieria biomedyczna (2.4)
- nauki chemiczne (6.5)
- nauki farmaceutyczne (3.1)
- nauki medyczne (3.2)
- nauki o zdrowiu (3.4)
- rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)
- technologia żywności i żywienia (4.3)
- weterynaria (4.4)
- inżynieria biomedyczna (2.4)
- nauki chemiczne (6.5)
- nauki farmaceutyczne (3.1)
- nauki medyczne (3.2)
- nauki o zdrowiu (3.4)
- rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)
- technologia żywności i żywienia (4.3)
- weterynaria (4.4)
- inżynieria biomedyczna (2.4)
- nauki chemiczne (6.5)
- nauki farmaceutyczne (3.1)
- nauki medyczne (3.2)
- nauki o zdrowiu (3.4)
- rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)
- technologia żywności i żywienia (4.3)
- weterynaria (4.4)
- inżynieria biomedyczna (2.4)
- nauki chemiczne (6.5)
- nauki farmaceutyczne (3.1)
- nauki medyczne (3.2)
- nauki o zdrowiu (3.4)
- rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)
- technologia żywności i żywienia (4.3)
- weterynaria (4.4)
- inżynieria biomedyczna (2.4)
- nauki chemiczne (6.5)
- nauki farmaceutyczne (3.1)
- nauki medyczne (3.2)
- nauki o zdrowiu (3.4)
- rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)
- technologia żywności i żywienia (4.3)
- weterynaria (4.4)
- inżynieria biomedyczna (2.4)
- nauki chemiczne (6.5)
- nauki farmaceutyczne (3.1)
- nauki medyczne (3.2)
- nauki o zdrowiu (3.4)
- rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)
- technologia żywności i żywienia (4.3)
- weterynaria (4.4)
- inżynieria biomedyczna (2.4)
- nauki chemiczne (6.5)
- nauki farmaceutyczne (3.1)
- nauki medyczne (3.2)
- nauki o zdrowiu (3.4)
- rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)
- technologia żywności i żywienia (4.3)
- weterynaria (4.4)
Kliknij, aby pokazać w PBN