Menu
Tytuł:Zapewnienie jakości i bezpieczeństwa owoców w aspekcie preferencji konsumentów.
Autorzy:[AUT.] Czernyszewicz Eugenia .
Szczegóły:253, [1] s.
Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego
BPP ID:(53, 20) czyli praca habilitacyjna o ID = 20
Rok:2008
Charakter formalny:Praca habilitacyjna
Język:Polski
Typ MNiSW/MEiN:praca monograficzna
Punkty MNiSW/MEiN:12,00
Impact factor:0,000
Rekord utworzony:27 grudnia 2018 10:37
Rekord zaktualizowany:27 grudnia 2018 10:37

Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2025 IPLweb; wersja 202504.1178
Dokument wygenerowano przy pomocy systemu Bibliografia Publikacji Pracowników w wersji 202504.1178 dnia 25-06-2025 o godzinie 10:04
Baza danych © 2025 Biblioteka Główna Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie. Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2025 IPLweb, https://bpp.iplweb.pl/

Informacja o cookies

Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu.

Zgadzam się

Nie zgadzam się