Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

2nd International Conference on Raw Materials to Processed Foods. Conference proceedings, 03-04 June 2021, Turkey. Editors / Serkan Selli, Hasim Kelebek.

Opis bibliograficzny

2nd International Conference on Raw Materials to Processed Foods. Conference proceedings, 03-04 June 2021, Turkey. Editors / Serkan Selli, Hasim Kelebek. [RED.] SERKAN SELLI, HASIM KELEBEK. Adana 2021, Cukurova University, 359 s, 978-625-00-9702-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
359 s.
Wydawca:
Cukurova University
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: inne

Identyfikatory

ISBN: 978-625-00-9702-1
BPP ID: (59, 48234) wydawnictwo zwarte #48234

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się