Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Nowy szczep bakterii Bacillus suptilis i sposób wytwarzania -α-amylazy przy użyciu nowego szczepu.

Opis bibliograficzny

Nowy szczep bakterii Bacillus suptilis i sposób wytwarzania -α-amylazy przy użyciu nowego szczepu. [AUT.] KENNETH O. UDEH, ADAM WAŚKO, MONIKA KORDOWSKA-WIATER, ANNA KOŁACZ. W: Nr BUP 21/2006 (2006-10-16), Nr WUP 05/2012 (2012-05-31), Nr prawa wył. 211354/UNIWERSYTET PRZYRODNICZY W LUBLINIE.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Nr BUP 21/2006 (2006-10-16), Nr WUP 05/2012 (2012-05-31), Nr prawa wył. 211354/UNIWERSYTET PRZYRODNICZY W LUBLINIE,
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Patent

Informacje dodatkowe

Patent:
Numer zgłoszenia: 374396
Wydział: Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii
Rodzaj prawa: wynalazek
Data zgłoszenia: 14 kwietnia 2005
Data decyzji: 5 kwietnia 2011
Numer prawa wyłącznego: 211354
Wdrożenie: nie
Rekord utworzony:21 maja 2018 13:53
Ostatnia aktualizacja:7 sierpnia 2018 10:08

Identyfikatory

BPP ID: (33, 31339) patent #31339

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się