Nowy szczep bakterii Bacillus suptilis i sposób wytwarzania -α-amylazy przy użyciu nowego szczepu.
Opis bibliograficzny
Nowy szczep bakterii Bacillus suptilis i sposób wytwarzania -α-amylazy przy użyciu nowego szczepu. [AUT.] KENNETH O. UDEH, ADAM WAŚKO, MONIKA KORDOWSKA-WIATER, ANNA KOŁACZ. W: Nr BUP 21/2006 (2006-10-16), Nr WUP 05/2012 (2012-05-31), Nr prawa wył. 211354/UNIWERSYTET PRZYRODNICZY W LUBLINIE.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nr BUP 21/2006 (2006-10-16), Nr WUP 05/2012 (2012-05-31), Nr prawa wył. 211354/UNIWERSYTET PRZYRODNICZY W LUBLINIE,
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Patent
Informacje dodatkowe
Patent: Numer zgłoszenia: 374396 Wydział: Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii Rodzaj prawa: wynalazek Data zgłoszenia: 14 kwietnia 2005 Data decyzji: 5 kwietnia 2011 Numer prawa wyłącznego: 211354 Wdrożenie: nie | |
Rekord utworzony: | 21 maja 2018 13:53 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 sierpnia 2018 10:08 |
Identyfikatory
BPP ID: (33, 31339) patent #31339
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.