Ekstrudat spożywczy oraz sposób wytwarzania ekstrudatów spożywczych.
Opis bibliograficzny
Ekstrudat spożywczy oraz sposób wytwarzania ekstrudatów spożywczych. [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, TOMASZ ONISZCZUK, LESZEK MOŚCICKI, STANISŁAW JUŚKO, TADEUSZ WOLSKI, STANISŁAW KWIATKOWSKI, ANNA ONISZCZUK, KRYSTYNA SKALICKA-WOŹNIAK. W: Urząd Patentowy RP, Nr BUP 26/2015 (2015-12-21), Nr WUP 04/2018 (2018-04-30), Nr zgł. 408546, Nr prawa wył. 228732/UNIWERSYTET PRZYRODNICZY W LUBLINIE Opis patentowy, Int.Cl. A23L 7/10 (2016.01) A23L 7/117 (2016.01) A23L 7/17 (2016.01) A23L 33/105 (2016.01).
Szczegóły publikacji
Źródło:
Urząd Patentowy RP, Nr BUP 26/2015 (2015-12-21), Nr WUP 04/2018 (2018-04-30), Nr zgł. 408546, Nr prawa wył. 228732/UNIWERSYTET PRZYRODNICZY W LUBLINIE, Opis patentowy, Int.Cl. A23L 7/10 (2016.01) A23L 7/117 (2016.01) A23L 7/17 (2016.01) A23L 33/105 (2016.01)
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Patent
Informacje dodatkowe
Patent: Numer zgłoszenia: 408546 Wydział: Wydział Inżynierii Produkcji Rodzaj prawa: wynalazek Data zgłoszenia: 13 czerwca 2014 Data decyzji: 21 listopada 2017 Numer prawa wyłącznego: 228732 Wdrożenie: nie | |
Rekord utworzony: | 19 lipca 2018 11:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 5 grudnia 2018 11:58 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://grab.uprp.pl/PrzedmiotyChronion…
Identyfikatory
BPP ID: (33, 31364) patent #31364
Metryki
30,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.