Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Przystawka do oceny porowatości miękiszu pieczywa.

Opis bibliograficzny

Przystawka do oceny porowatości miękiszu pieczywa. [AUT.] RENATA RÓŻYŁO, DARIUSZ DZIKI, JANUSZ LASKOWSKI. W: Urząd Patentowy RP, Nr BUP 17/2012 (2012-08-13), Nr WUP 06/2013 (2013-06-28), NR zgł. 120901, Nr prawa wył. 066606/UNIWERSYTET PRZYRODNICZY W LUBLINIE Opis ochr. wz. uż. Int.Cl. G01B 3/14 (2006.01).
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Urząd Patentowy RP, Nr BUP 17/2012 (2012-08-13), Nr WUP 06/2013 (2013-06-28), NR zgł. 120901, Nr prawa wył. 066606/UNIWERSYTET PRZYRODNICZY W LUBLINIE, Opis ochr. wz. uż. Int.Cl. G01B 3/14 (2006.01)
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Patent

Informacje dodatkowe

Patent:
Numer zgłoszenia: 120901
Wydział: Wydział Inżynierii Produkcji
Rodzaj prawa: wzór użytkowy
Data zgłoszenia: 29 marca 2012
Data decyzji: 5 listopada 2012
Numer prawa wyłącznego: 66606 Y1
Wdrożenie: nie
Rekord utworzony:20 lipca 2018 14:15
Ostatnia aktualizacja:15 lutego 2019 10:12

Identyfikatory

BPP ID: (33, 31400) patent #31400

Metryki

10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się