Urządzenie do badań elastyczności produktów spożywczych.
Opis bibliograficzny
Urządzenie do badań elastyczności produktów spożywczych. [AUT.] DARIUSZ DZIKI, URSZULA GAWLIK-DZIKI. W: Urząd Patentowy RP, Nr BUP 07/2015 (2015-03-30), Nr WUP 01/2016 (2016-01-29), Nr zgł. 122371, Nr prawa wył. 068170/UNIWERSYTET PRZYRODNICZY W LUBLINIE Opis ochr. wz. uż., Int.Cl. G01N 3/40 (2006.01) G01N 33/02 (2006.01).
Szczegóły publikacji
Źródło:
Urząd Patentowy RP, Nr BUP 07/2015 (2015-03-30), Nr WUP 01/2016 (2016-01-29), Nr zgł. 122371, Nr prawa wył. 068170/UNIWERSYTET PRZYRODNICZY W LUBLINIE, Opis ochr. wz. uż., Int.Cl. G01N 3/40 (2006.01) G01N 33/02 (2006.01)
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Patent
Informacje dodatkowe
Patent: Numer zgłoszenia: 122371 Wydział: Wydział Inżynierii Produkcji Rodzaj prawa: wzór użytkowy Data zgłoszenia: 16 września 2013 Data decyzji: 10 czerwca 2015 Numer prawa wyłącznego: 68170/Y1 Wdrożenie: nie | |
Rekord utworzony: | 25 lipca 2018 07:49 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 lutego 2019 10:13 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://grab.uprp.pl/PrzedmiotyChronion…
Identyfikatory
BPP ID: (33, 31426) patent #31426
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.