Influence of enrofloxacin and chloramphenicol on the level of IgY in and egg yolk after immunostimulation of hens with Salmonella Enteritidis antigens.
Opis bibliograficzny
Influence of enrofloxacin and chloramphenicol on the level of IgY in and egg yolk after immunostimulation of hens with Salmonella Enteritidis antigens. [AUT.] STANISŁAW TOKARZEWSKI. Pol. J. Vet. Sci. 2002 Vol. 5 No. 3 s. 151-158, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF VETERINARY SCIENCES 2002 Vol. 5 No. 3, s. 151-158
Rok: 2002
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:26 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 10347) wydawnictwo ciągłe #10347
PBN ID (hist.): 10347
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.