Wpływ dodatku mączki z sidy (Sida hermaphrodita Rusby) na strawność składników pokarmowych w żywieniu loch.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku mączki z sidy (Sida hermaphrodita Rusby) na strawność składników pokarmowych w żywieniu loch. [AUT.] ANDRZEJ TARKOWSKI, MAŁGORZATA KWIECIEŃ. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, EE Zootech. 2002 Vol. 20 s. 327-333, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Sectio EE Zootechnica 2002 Vol. 20, s. 327-333, il., bibliogr., sum.
Rok: 2002
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:11 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 10390) wydawnictwo ciągłe #10390
PBN ID (hist.): 10390
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.