Evaluation of content and composition of phenolic acids and tannins in leaf dry matter of two celery cultivars (Apium graveolens L. var. dulce Mill. Pers.).
Opis bibliograficzny
Evaluation of content and composition of phenolic acids and tannins in leaf dry matter of two celery cultivars (Apium graveolens L. var. dulce Mill. Pers.). [AUT.] TADEUSZ WOLSKI, JAN DYDUCH, AGNIESZKA NAJDA. Electron. J. Pol. Agric. Univ. 2002 Vol. 5 Issue 1 Ser. Horticulture s. 1, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ELECTRONIC JOURNAL OF POLISH AGRICULTURAL UNIVERSTIES 2002 Vol. 5 Issue 1 Ser. Horticulture, s. 1, il., bibliogr., sum.
Rok: 2002
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:26 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ejpau.media.pl/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 10412) wydawnictwo ciągłe #10412
PBN ID (hist.): 10412
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.