Ergonomiczne aspekty produkcji wypieków artystycznych.
Opis bibliograficzny
Ergonomiczne aspekty produkcji wypieków artystycznych. [AUT.] HALINA PAWLAK. Inż. Rol. 2002 nr 4 (37) s. 277-281, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Rolnicza 2002 nr 4 (37), s. 277-281
Rok: 2002
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (46, 10445) wydawnictwo ciągłe #10445
PBN ID (hist.): 10445
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:11 |