Zamienniki cukru w diecie. Słodziki – zalety i wady.
Opis bibliograficzny
Zamienniki cukru w diecie. Słodziki – zalety i wady. [AUT.] KATARZYNA BANACH, JUSTYNA LIBERA, PAWEŁ GLIBOWSKI. Aktual. Uniw. Przyr. Lub. 2017 R.21 nr 2 (82) 18-19, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Aktualności Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie 2017 R.21 nr 2 (82), 18-19
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:06 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://wydawnictwo.up.lublin.pl/aktualn…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 1047) wydawnictwo ciągłe #1047
PBN ID (hist.): 1047
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.