Wpływ kwasu askorbinowego na skład chemiczny i profil kwasów tłuszczowych mięśnia piersiowego kurcząt brojlerów.
Opis bibliograficzny
Wpływ kwasu askorbinowego na skład chemiczny i profil kwasów tłuszczowych mięśnia piersiowego kurcząt brojlerów. [AUT.] RYSZARD K. PISARSKI, HENRYK MALEC, IWONA PIJARSKA, JERZY LECHOWSKI. Rocz. Nauk. Zootech. 2003 T. 30 z. 1 s. 113-119, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Roczniki Naukowe Zootechniki 2003 T. 30 z. 1, s. 113-119, il., bibliogr., streszcz., sum.
Rok: 2003
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:11 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 10626) wydawnictwo ciągłe #10626
PBN ID (hist.): 10626
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.