Wpływ procesów ekstruzji na stabilność witamin lipofilnych w produktach paszowych.
Opis bibliograficzny
Wpływ procesów ekstruzji na stabilność witamin lipofilnych w produktach paszowych. [AUT.] AGNIESZKA SAGAN. Biul. Nauk. Przem. Pasz. 2002 R. 41 Nr 1/4 s. 71-79, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Biuletyn Naukowy Przemysłu Paszowego 2002 R. 41 Nr 1/4, s. 71-79
Rok: 2002
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:11 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 10628) wydawnictwo ciągłe #10628
PBN ID (hist.): 10628
Metryki
1,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.