Zawartość białka i skład aminokwasowy ziarna wybranych rodów pszenżyta i ich form wyjściowych.
Opis bibliograficzny
Zawartość białka i skład aminokwasowy ziarna wybranych rodów pszenżyta i ich form wyjściowych. [AUT.] CZESŁAW STANKIEWICZ, DANIELA GRUSZECKA, EWA STEĆ, JOANNA MITRUS, PIOTR WALO, MAREK KAWECKI. Zesz. Nauk. ( Akad. Podl. Siedlc.) Ser.: Rol. 2002 Nr 61 s. 65-72, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zeszyty Naukowe. ( Akademia Podlaska w Siedlcach) Seria : Rolnictwo 2002 Nr 61, s. 65-72
Rok: 2002
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:11 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 10671) wydawnictwo ciągłe #10671
PBN ID (hist.): 10671
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.