Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Tłuszcz paszowy a jakość produktów drobiarskich.

Opis bibliograficzny

Tłuszcz paszowy a jakość produktów drobiarskich. [AUT.] MAŁGORZATA KWIECIEŃ, B. BUJANOWICZ, AGATA CYTAWA. Hod. Drobiu 2001 Nr 2 s. 8-12, il.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Hodowca Drobiu 2001 Nr 2, s. 8-12, il.
Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:2 sierpnia 2018 11:29

Identyfikatory

BPP ID: (46, 10961) wydawnictwo ciągłe #10961
PBN ID (hist.): 10961

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się