Zastosowanie techniki mikrofalowej w przemyśle spożywczym.
Opis bibliograficzny
Zastosowanie techniki mikrofalowej w przemyśle spożywczym. [AUT.] BEATA OPYDO. Postępy Tech. Przetw. Spoż. 1995 T. 4 [nr] 1 (7) s. 64-66, il., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego 1995 T. 4 [nr] 1 (7), s. 64-66
Rok: 1995
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:29 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 10969) wydawnictwo ciągłe #10969
PBN ID (hist.): 10969
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.