A comparison of some chemical compounds in the fruit of sweet and hot pepper (Capsicum annuum L.).
Opis bibliograficzny
A comparison of some chemical compounds in the fruit of sweet and hot pepper (Capsicum annuum L.). [AUT.] HALINA BUCZKOWSKA, AGNIESZKA NAJDA. Folia Hortic. 2002 Ann. 14 No 2 s. 59-67, il., bibliogr., abstr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Folia Horticulturae 2002 Ann. 14 No 2, s. 59-67, il., bibliogr., abstr., streszcz.
Rok: 2002
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:26 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 10975) wydawnictwo ciągłe #10975
PBN ID (hist.): 10975
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.