Rheological changes due to substitution of total milk proteins by whey proteins in dairy desserts.
Opis bibliograficzny
Rheological changes due to substitution of total milk proteins by whey proteins in dairy desserts. [AUT.] STANISŁAW MLEKO, WALDEMAR GUSTAW. J. Food Sci. Technol. 2002 Vol. 39 No 2 s. 170-172, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE 2002 Vol. 39 No 2, s. 170-172
Rok: 2002
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 11124) wydawnictwo ciągłe #11124
PBN ID (hist.): 11124
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,176
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.