Production and rheological characteristics profile of processed cheese analoques with addition of whey protein polymers.
Opis bibliograficzny
Production and rheological characteristics profile of processed cheese analoques with addition of whey protein polymers. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI, STANISŁAW MLEKO, WALDEMAR GUSTAW, PIOTR JANAS. Pol. J. Nat. Sci. 2002 No 11 cz. 2 s. 207-214, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF NATURAL SCIENCES 2002 No 11 cz. 2, s. 207-214
Rok: 2002
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:26 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 11126) wydawnictwo ciągłe #11126
PBN ID (hist.): 11126
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.