Changes in basic nutritional components in extrudates produced with addition of oats.
Opis bibliograficzny
Changes in basic nutritional components in extrudates produced with addition of oats. [AUT.] BOGUSŁAW MAKARSKI, BOHDAN ACHREMOWICZ. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2002 Vol. 11 No 1 s. 45-49, il., bilbiogr., abstr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2002 Vol. 11 No 1, s. 45-49
Rok: 2002
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:26 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 11132) wydawnictwo ciągłe #11132
PBN ID (hist.): 11132
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.