Wpływ dodatku lędźwianu siewnego (Lathyrus sativusL.) na wybrane cechy pieczywa mieszanego.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku lędźwianu siewnego (Lathyrus sativusL.) na wybrane cechy pieczywa mieszanego. [AUT.] JAROSŁAW KORUS, BOHDAN ACHREMOWICZ, WOJCIECH GRZESIK. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2002 R. 9 Nr 2 (31) s. 88-98, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2002 R. 9 Nr 2 (31), s. 88-98
Rok: 2002
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:12 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 11133) wydawnictwo ciągłe #11133
PBN ID (hist.): 11133
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.