Ocena jakości mikrobiologicznej wybranych mrożonych owoców jagodowych.
Opis bibliograficzny
Ocena jakości mikrobiologicznej wybranych mrożonych owoców jagodowych. [AUT.] MONIKA KORDOWSKA-WIATER, BOŻENA SOSNOWSKA, ADAM WAŚKO, PIOTR JANAS. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2002 R. 9 Nr 4 (33) s. 117-126, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2002 R. 9 Nr 4 (33), s. 117-126, il., bibliogr., streszcz., sum.
Rok: 2002
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://wydawnictwo.pttz.org/wp-content…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 11135) wydawnictwo ciągłe #11135
PBN ID (hist.): 11135
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 marca 2025 11:09 |