Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ rasy, rodzaju skarmianych pasz i okresu laktacji na skład chemiczny i zawartość kwasów tłuszczowych w mleku kóz.

Opis bibliograficzny

Wpływ rasy, rodzaju skarmianych pasz i okresu laktacji na skład chemiczny i zawartość kwasów tłuszczowych w mleku kóz. [AUT.] ANNA SZYMANOWSKA, TOMASZ M. GRUSZECKI, CZESŁAWA LIPECKA. Pr. Mater. Zootech., Zesz. Spec. 2003 z. 14 s. 181-187, il., bibliogr., streszcz., sum, Materiały Konferencji "Skład chemiczny mleka zwierząt gospodarskich i możliwości modyfikacji jego walorów odżywczych i prozdrowotnych" ; Jastrzębiec, 2001, 6-7 grudnia.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Prace i Materiały Zootechniczne. Zeszyt Specjalny 2003 z. 14, s. 181-187, il., bibliogr., streszcz., sum.
Rok: 2003
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:05

Identyfikatory

BPP ID: (46, 11168) wydawnictwo ciągłe #11168
PBN ID (hist.): 11168

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się