Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effect of supplemental probiotic, antibiotic or organic acids in naked oats based diets on performance and fatty acid composition of pig backfat and meat.

Opis bibliograficzny

The effect of supplemental probiotic, antibiotic or organic acids in naked oats based diets on performance and fatty acid composition of pig backfat and meat. [AUT.] WIOLETTA SEMENIUK, EUGENIUSZ R. GRELA. Ann. Anim. Sci. 2003 No. 2 Suppl. s. 135-138, il., bibliogr., sum, ISBN 83-88253-17-4Animal nutrition and safe food production.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Annals of Animal Science 2003 No. 2 Suppl, s. 135-138, il., bibliogr., sum.
Rok: 2003
Język: Angielski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:35

Identyfikatory

BPP ID: (46, 11522) wydawnictwo ciągłe #11522
PBN ID (hist.): 11522

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się