The effect of dietary fat on the fat content and fatty acid profile in the broiler chicken liver.
Opis bibliograficzny
The effect of dietary fat on the fat content and fatty acid profile in the broiler chicken liver. [AUT.] MAŁGORZATA KWIECIEŃ, RYSZARD K. PISARSKI. Ann. Anim. Sci. 2003 No. 2 Suppl. s. 197-200, il., bibliogr., sum, ISBN 83-88253-17-4Animal nutrition and safe food production.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annals of Animal Science 2003 No. 2 Suppl, s. 197-200, il., bibliogr., sum.
Rok: 2003
Język: Angielski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:35 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 11525) wydawnictwo ciągłe #11525
PBN ID (hist.): 11525
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.