The effect of hull-less oats and barley on the intramuscular fat content and fatty acid profile in broilers.
Opis bibliograficzny
The effect of hull-less oats and barley on the intramuscular fat content and fatty acid profile in broilers. [AUT.] RYSZARD K. PISARSKI. Ann. Anim. Sci. 2003 No. 2 Suppl. s. 209-212, il., bibliogr., sum, ISBN 83-88253-17-4Animal nutrition and safe food production.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annals of Animal Science 2003 No. 2 Suppl, s. 209-212, il., bibliogr., sum.
Rok: 2003
Język: Angielski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:35 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 11527) wydawnictwo ciągłe #11527
PBN ID (hist.): 11527
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.