Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The qualitative composition of fibre in lupin extrudates depending on the extrusion-cooking conditions.

Opis bibliograficzny

The qualitative composition of fibre in lupin extrudates depending on the extrusion-cooking conditions. [AUT.] BOŻENA KICZOROWSKA, ANTONI LIPIEC, AGNIESZKA CIOWCH. Ann. Anim. Sci. 2003 No. 2 Suppl. s. 269-272, il., bibliogr., sum, ISBN 83-88253-17-4Animal nutrition and safe food production.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Annals of Animal Science 2003 No. 2 Suppl, s. 269-272, il., bibliogr., sum.
Rok: 2003
Język: Angielski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:35

Identyfikatory

BPP ID: (46, 11528) wydawnictwo ciągłe #11528
PBN ID (hist.): 11528

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się