The influence of thermal processing with infrared rays on the elementary energy consumption in grinding wheat grains.
Opis bibliograficzny
The influence of thermal processing with infrared rays on the elementary energy consumption in grinding wheat grains. [AUT.] MAREK OPIELAK, DARIUSZ ANDREJKO, HENRYK KOMSTA. Teka Komis. Mot. Energ. Rol._Pol. Akad. Nauk., Oddz. Lubl. 2004 T. 4 s. 146-150, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
TEKA Komisji Motoryzacji i Energetyki Rolnictwa 2004 T. 4, s. 146-150
Rok: 2004
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:26 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pan-ol.lublin.pl/wydawnictwa…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 11636) wydawnictwo ciągłe #11636
PBN ID (hist.): 11636
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.