The effect of thawing process with microwaves on the changes of physical qualities of pig meat PWL breed.
Opis bibliograficzny
The effect of thawing process with microwaves on the changes of physical qualities of pig meat PWL breed. [AUT.] JERZY LECHOWSKI, ALEKSANDER WALKIEWICZ. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, EE Zootech. 2003 Vol. 21, N1 s. 203-209, il., bibliogr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Sectio EE Zootechnica 2003 Vol. 21, N1, s. 203-209, il., bibliogr., streszcz.
Rok: 2003
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:26 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 11817) wydawnictwo ciągłe #11817
PBN ID (hist.): 11817
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.